Welkom op Stayin' Alive.

Het vliegtuig waarmee onze reigizers zijn gevlogen is gecrasht, kan jij ons helpen van het eiland te komen?
Meld je dan snel aan en vind de oplossing!

Info: De gebieden

Ga naar beneden

Info: De gebieden

Bericht van Catherine op za nov 17, 2012 6:31 am

Het noorden:
De mistige bergen: Je kan de mistige bergen beklimmen. Hoe hoger je komt, hoe kouder het zal worden. Het is zeer moeilijk om de goede weg te nemen omdat je bijna niks kan zien door de mist. Als je geluk hebt en het is een dag minder mistig, heb je wel een geweldig uitzicht. Je kan er beter oppassen voor de dieren. Je komt er namelijk verschillende dieren tegen zoals: giftige spinnen, slangen, wilde zwijnen, roofvogels zoals gieren en arenden. Ook kan je er berggorilla’s en brilberen vinden. Je kan je kamp opslaan in de bergen, maar het is niet handig omdat je dan ver weg bent van eten en drinken.
Het moeras: Het moeras is een drassig gebied waar het een stukje koeler is dan op de meeste anderen plekken op het eiland. Op sommige plekken in het moeras kan je drijfzand vinden, dus het is niet altijd even veilig hier! Je kan er dieren vinden zoals de capibara (heel groot knaagdier). Ook kan je er wel eens roofdieren spotten die op jacht zijn naar hun voedsel. Het is niet verstandig om hier je kamp op te slaan, want je kan dan kan je nachtrust verstoord worden door de wilde dieren. Ook is het te drassig om een normaal kamp op te slaan

Het oosten:
De canyon: De canyon is een gebied met veel reliëf. Het is er erg droog en heet, tot je de top van een van de bergen kan beklimmen, dan kan je soms nog wat verkoeling vinden. Maar over het algemeen is het er droog en heet. Er zijn hier weinig dieren te bespeuren, enkel wat slangen, hagedissen en roofvogels. Geen fijne plek is het dus. Door de droogheid en brandende zon kan je er beter niet je kamp opslaan.
De stranden: Op de stranden is het net zoals overal warm. Je hebt gelukkig wel de zee als verkoeling en je kan er vissen. Een frisse duik kan je nemen maar je moet dan wel oppassen. In de zee leven namelijk haaien die op bloed reageren. Maar genieten van het uitzicht kan ook! Want dat heb je er wel, op de mooie dieren zoals de dolfijnen, zeeleguanen en zeeotters. Het strand is een prima plek om je kamp te plaatsen.
Het oerwoud: Het oerwoud is een van plekken op het eiland waar het meeste gebeurt. Het is er zeer vruchtbaar en daardoor groeien er veel mooie bloemen en bomen. Je kan er je voedsel vandaan halen, want er zitten ook fruitbomen tussen. Hier merk je het meeste van het verschil tussen het regen- en droge seizoen. Natuurlijk zijn er vele dieren het oerwoud te vinden. Kikkers, slangen, giftige spinnen, tijgers, hagedissen, (mens)apen, nevelpanters (deze kunnen klimmen), koalaberen, vogels zoals papegaai, en Chinese kraamvogels.
Ook is er in het oerwoud een oude tempel met daaronder een gangenstelstel te vinden. Niemand weet hoe die hier komen, waarschijnlijk nog van de oeroude stam die hier ooit geleefd heeft (of nog steeds leeft!). In de tempel en gangen leven niet veel dieren, maar je kan er wel slangen, hagedissen, giftige spinnen en in de gangen vele vleermuizen vinden.
Ook is er in het oerwoud een rivier. Het is modderig water en je kan er beter niet zwemmen of in de buurt komen. In en rond de rivier zitten en zwemmen krokodillen en in de rivier zwemmen vele waterslangen. Je kan je kamp opslaan in het oerwoud maar het is niet verstandig. Het is er namelijk zeer gevaarlijk. Wil je toch in het oerwoud slapen kan je het beste in een boom of de tempel overnachten.
Het grasland: Het grasland kan je vergelijken met de savanne. Het is er droog en warm. Je kan er niet veel vinden, af en toe een beetje water en wat bomen maar verder is het een en al gras, weliswaar groen en sappig. Je kan hier prima jagen alleen moet je goed letten op de wilde dieren die ook op jou kunnen jagen. Hier leven namelijk veel katachtigen zoals, poema’s, jaguars en leeuwen. Maar er zijn tuurlijk ook anderen dieren zoals stokstaartjes, pampa herten, antilopen, gazelles en klipdassen. Het is een prima landschap om je kamp op te slaan, maar toch kan je het beter niet doen. De roofdieren hebben je namelijk zo te pakken.

Het zuiden:
De watervallen: De watervallen zijn mooie maar hoge plekken. Het is een moeilijke weg omhoog en het is ook maar de vraag of je wel helemaal naar boven kan. De waterval loopt uit in het meer en je komt er net als in het oerwoud vele siervogels tegen. Ook hier zitten weer verschillende kikkers, slangen, hagedissen en spinnen. Het is voornamelijk bomen en rotsen. Hier kan je beter niet je kamp opslaan aangezien er bijna geen ruimte voor is. De rotsen langs de waterval zijn te stijl en er omheen is het erg smal.
Het meer: Het meer is een plek waar je het meest merkt van de twee verschillende seizoenen. Het kan soms voor delen droog liggen in het droge seizoen. In het meer kan je ook vis vangen en het is de enige plek waar je drinkwater kan vinden. Ook kan je, als je wilt, je hier wassen. Het is een plek waar ook alle dieren komen drinken. Je kan dus je ogen uitkijken naar wat voor moois er wel niet leeft op dit eiland. Je kan hier je kamp opslaan maar dan moet je uitkijken voor de wilde dieren die hier ook komen drinken. Het is geen aanbeveling dus om hier je kamp op te slaan, wel om hier af en toe langs te komen.
Het dennenbos: Het dennenbos is een van de plekken waar wat verkoeling is te vinden. Door de hoge dennenbomen kan het zonlicht er niet komen en is het er lekker koel. In het dennenbos kan je makkelijk verdwalen omdat alles hier op elkaar lijkt en het zo donker is. Ook kan je niet gemakkelijk dieren vinden, omdat ze niet opvallend zijn. Als je goed kijkt kan je misschien wel beren en soms tijgers tegen komen. Je kamp kan je prima hier opslaan. Het is een mooie en aardig veilige plek. Maar je moet hier, net als overal, goed opletten op de wilde dieren.

Het westen:
Het vliegtuigwrak: Hier ligt het wrak van ons vliegtuig. Het ligt op het strand en is vlak voor de zee neergestort. Er kunnen nog best veel lijken liggen van gestorven personen. Je kan er wel je kleding vandaan halen uit de koffers of spullen om een tent te maken. Er komen hier geen bijzondere dieren voor, al komen er natuurlijk wel eens roofdieren op de geur van de lijken af. Hier kan je, als je het durft, je kamp opslaan. Je moet enkel op de roofdieren letten die op de lijken afkomen.
De steenstranden: De steenstranden zijn een deel van het strand. Het strand loopt uit in de steenstranden. Er liggen allemaal kleine kiezelsteentjes over het strand heen en je hebt veel rotsen liggen die in de zon zeer heet worden. Tussen de rotsen kan je vissen naar kleine krabbetjes, oesters, kreeften en garnaaltjes. Je kan dus best je eten vinden hier. Je hebt gewoon dezelfde zee waar je op uitkijkt op het andere strand. Ook hier heb je verder geen bijzondere dieren. Ook dit is dus een perfecte plek om je kamp op te slaan.

_________________
Catherine ~ Jenna ~ Scarlett
avatar
Catherine
Admin

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 10-02-12
Leeftijd : 31

Paspoort
Leeftijd: 24
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken http://stayinalive.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum