Welkom op Stayin' Alive.

Het vliegtuig waarmee onze reigizers zijn gevlogen is gecrasht, kan jij ons helpen van het eiland te komen?
Meld je dan snel aan en vind de oplossing!

Info: Het eiland

Ga naar beneden

Info: Het eiland

Bericht van Catherine op vr nov 16, 2012 7:54 am

Het eiland:
Het eiland, waar de mensen op gestrand zijn, is een naamloos eiland dat nog niet in kaart is gebracht. Er leeft al een volk op het eiland, maar die heeft zich terug getrokken toen ze er achter kwamen dat er vreemdelingen op hun eiland waren. Er is nog geen informatie over het volk en niemand weet of ze kwaadaardig zijn of niet. Ook de plek waar ze zich hebben teruggetrokken is onbekend.
Het eiland is zeer groot met verschillende gebieden op alle windstreken (noord, west, oost, zuid). Het loopt allemaal over in elkaar. Ons vliegtuig is neergestort op het strand dat van het oosten doorloopt naar het westen!

Het klimaat:
Het eiland heeft een tropisch klimaat. Dat betekend dat het er erg warm is en de zon vaak schijnt, maar het wel vochtig is. Niet overal op het eiland is het zo warm, als je op de mistige berg bent zal, hoe hoger je komt, de temperatuur dalen vanwege het hoogteverschil. Ook in het moeras en het dennenbos kan het was frisser zijn aangezien de zon er niet kan komen. Alle gebieden in het noorden zijn daarnaast ook nog eens erg mistig.

De seizoenen:
Het eiland kent twee seizoenen, het regenseizoen en het droge seizoen. Het seizoen zal hier om de zes maanden veranderen. Men telt hier dus gewoon zoals in de bewoonde wereld!

Het regenseizoen: Het regenseizoen duurt van oktober tot maart. Hierin valt er veel neerslag en is de lucht heel vochtig. De wateren, zoals de rivier en het meer, zullen in dit seizoen zeer groot zijn en je kan er vaak veel dieren zien.
Het droge seizoen: Het droge seizoen is van april tot september. Er valt weinig regen. De wateren zullen minder water bevatten en soms zelfs droog liggen. Het is in het droge seizoen moeilijk om aan water te komen. Enkel in het oerwoud is het nog vochtig.

De gestrande personen:
Het is alweer een paar maanden geleden dat vliegtuig is neergestort. De mensen die het hebben overleefd moeten nu proberen om voor zichzelf te zorgen. Sommige gaan gezamenlijk verder en sommige alleen, maar iedereen heeft het zelfde doel voor ogen: overleven op dit eiland.

_________________
Catherine ~ Jenna ~ Scarlett
avatar
Catherine
Admin

Aantal berichten : 20
Registratiedatum : 10-02-12
Leeftijd : 31

Paspoort
Leeftijd: 24
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken http://stayinalive.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum