Welkom op Stayin' Alive.

Het vliegtuig waarmee onze reigizers zijn gevlogen is gecrasht, kan jij ons helpen van het eiland te komen?
Meld je dan snel aan en vind de oplossing!

Free taking stuff

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Ga naar beneden

Free taking stuff

Bericht van Stan op za okt 27, 2012 10:37 pm

Hij zette zijn handen tegen de stof van een afgebroken stoel. Zijn handen pakte het voorwerp steviger vast en trok het met een ruk om. De stoel kwam los van zijn plaats en zo schoof hij het ding aan de kant. De lange gespierde jongen keek afkeurend naar de ruimte die vrij kwam zodra hij de stoel had weg gehaald. Er lag genoeg spul, maar of het allemaal bruikbaar was.. Een diepe zucht ontsnapte de jongeman zijn mond. Zijn blauwe ogen zochten verder het wrak af. Zijn naam was Stan Rhodez, een jongen met een moeilijk verleden en daarom misschien niet een van de leukste jongens die je tegen kon komen. Al kon je het gezellig met hem hebben, op zijn manier. Om het begin van zijn, nu wat gescheurde spijkerbroek, hing een riem met daaraan een tasje. Stan had de riem eigenlijk altijd wel om omdat er ook iets in zat waar hij graag mee om ging. Twee messen. Het enige bruikbare wat hij nu wel had.
Langzaam aan liep Stan verder door het wrak heen. Tot dat hij een gedaante opmerkte vanuit zijn ooghoeken op een rij van drie stoelen. Stan keek opzij. Spullen was niet het enige wat hier nog lag, niet iedereen had de crash overleefd. Stan draaide zich naar de oude verstijfde man toe. Zijn ogen waren nog verwijd, toonde pure angst en schrik. Het hoofd van de man was bebloed maar Stan verwachtte niet dat een aanvaring met een voorwerp de oorzaak van de dood was van de man. Hij leek erg oud, hartaanval misschien? Stan had enkel zelf wat schrammen en sneeën op zijn lichaam. Maar wonderbaarlijk genoeg was hij er nog redelijk goed vanaf gekomen. Dat kon hij van deze man zeker wel anders zeggen. Hoe zouden zijn familie hier over denken? Als zijn familie al niet mee was met dit vliegtuig. Lang dacht Stan er echter niet over na. Zijn blik bleef enkel ook maar normaal. Alsof het normaal was voor hem om een dood iemand te zien, bijna alsof het niet meer uit maakte. Langzaam aan gleed Stan zijn blik naar het borst zakje van de man waar iets uit stak. Stan keek beter waarna zijn hand er algauw naar uit stak en het voorwerp er uit haalde. Maar algauw werden het twee voorwerpen. Sigaretten en een aansteker. Stan stopte het gelijk weg in zijn zak waarna hij voor een moment weer een blik op de man wierp. ''Bedankt he'' Zei hij kalm en stak even een hand naar hem op waarna hij verder liep, het was geen levensbehoefte geweest maar wel iets wat hij lekker vond en hij was niet van plan om het weg te laten kapen door iemand anders. Af en toe drukte hij weer een stoel aan de kant om zijn zicht beter te maken. Kalm pakte hij er weer een vast en gooide hem met een slinger naar achteren, dit keer hoorde hij enkel meer geluid dan alleen een knal van de stoel die op het platform terecht was. Een geschrokken reactie was te horen. Blijkbaar had hij de stoel richting iemand gegooid, Stan keek dan ook om, om te zien wie het was.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Doutzen op zo okt 28, 2012 5:18 am

Na een tijdje naderde Doutzen het strand, na een paar takken nog weg te slaan stond ze in het warme zand. Ze had immers naar eten gezocht maar nadat ze de vogelspinnen en slangen had gezien was ze snel uitgekeken. Ze had een kort broekje, die bovendien erg kriebelde tussen al die bladeren. Ze moest even hoesten en hoorde een soort denderend geluid van veraf. Na een tijdje wat rustig geluisterd te hebben, liep ze eerst naar de zee om haar warme voeten wat af te koelen. Ze liep steeds verder tot aan de rand van haar broekje. Het koude zeewater spoelde tegen haar benen op en een paar vissen gleedde langs en over haar voeten. Toen ze het geluid weer hoorde, werd ze nieuwschierig en liep wat slenterend door het water naar het geluid toe. Van een afstandje zag ze een jongen met wat stoelen werpen. Ze kwam wat dichterbij en voor dat ze het wist belandde een stoel voor haar neus. Een akelige schorre gil ontsnapte er uit haar mond en ze deinsde wat achteruit. De jongen keek achterom en Doutzen slikte eens. 'Sorry,' stamelde ze. 'Was je bezig?' Vroeg ze terwijl ze weer wat naar voren kwam en de stoelen bekeek. Ze beet even op haar lip en liep toen het vliegtuigwrak in. Ze was er nog best emotioneel over en vroeg zich af hoe het maar haar familie ging. Doutzen bekeek het wrak. Alle ramen waren gebroken en overal lagen scherven. Ze pakte er een op en hield het in haar hand. Ze wist niet wat voor positie ze moest aannemen, dus deed ze maar alsof het stuk glas wat bijzonders had. Ze bekeek hem aandachtig en liep toen wat heen en weer.
avatar
Doutzen

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 27-10-12

Paspoort
Leeftijd:
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Stan op zo okt 28, 2012 7:42 am

Een akelig schorre gil was te horen. Dat kon enkel maar van een meisje af komen. Dat wist hij zeker. Stan draaide zich om. Zijn blik viel op de stoel die hij zojuist aan de kant had gegooid. Langzaam aan gleed zijn blik omhoog naar de persoon die er achter stond. Zoals hij al had gedacht werd het gelaad van een meisje zichtbaar. Stan draaide zich helemaal richting haar en bekeek haar eens aandachtig. Ondertussen was zij al druk bezig met het aanbieden van haar excuses. Dit sprak ze wat stamelend uit. Zou ze heel erg geschrokken zijn? Stan zijn blik bleef uiteindelijk op haar ogen hangen. Voor een moment sloeg hij zijn armen over elkaar heen. Ze vroeg of hij ergens mee bezig was. Was dat niet duidelijk geweest? Hij stond niet voor niets die stoelen aan de kant te gooien. Hoelang had ze hier eigenlijk al gestaan? Zou ze weten dat er nog lijken in het wrak zaten? Waarschijnlijk niet anders had ze vast anders gereageerd op het feit dat hij net had staan praten tegen een inmiddels niet meer levende man.
"Zo te zien wel'' Antwoordde hij kalm terwijl hij haar even met zijn ogen volgde zodra ze achter de stoel vandaan kwam en verder het wrak in liep. Voor een moment keek Stan om naar de stoel waarin de man zat, vervolgens verder het wrak in. Die man was vast niet de enige. Uiteindelijk kwam zijn blik dan ook weer terug bij haar. Ze pakte ineens een stuk glas op, alsof daar iets bijzonders aan was. Voor een moment trok Stan een wenkbrauw op. Straks stond ze nog op het punt om er hier een eind van te maken. Wist hij veel hoe ze over dat stuk glas dacht. Maar het was enkel een kleine afleiding voor haar. Ze leek wat onzeker. Een licht flauw grijnsje verscheen op Stan zijn mond. ''Je weet dat we hier niet de enige zijn?'' Zei hij kalm tegen haar alsof er nog een ander levende ziel hier was. Hij knikte dan ook richting de stoel waarin de oude man zat. Van zo kon je niet zien wie er in zat of dat de persoon uberhaubt nog leefde. Hij knikte dan ook die kant op als teken dat ze maar eens een kijkje moest gaan nemen. Stan wilde haar reactie eens zien. Hij zelf had het hem niks geboeid. Maar wat zou het het met het meisje doen? Wie weet, was dit meisje met familie gekomen? De man zou iedereens familie kunnen zijn, bij toeval ook die van haar. Maar voor het zelfde geld kon het een geheel onbekende voor haar zijn.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Doutzen op zo okt 28, 2012 7:56 am

Voor een moment bleven zijn ogen bij die van Doutzen haken, waarna hij gelijk zijn armen over elkaar heen sloeg en begon over dat we niet de enige waren. Een ogenblik daarna knikte hij op een oude man die dood in zijn stoel lag. Doutzen hield haar adem even in en sloot haar ogen. 'Gadverdamme,' riep ze en rende wat hysterisch er van weg. 'Dat was fijn,' zei ze sarcastisch terwijl ze naar hem toe kwam. Ze vond het smerig, heel erg smerig. Ze wou hier eigenlijk niet zijn. Ze wou gewoon naar haar eindbestemming wat niet gelukt was. Ze keek hem even aan, 'ben je hier alleen?' Vroeg ze terwijl ze hem even strak aankeek. Ze wou niet dat hij ging huilen, misschien was zijn familie hier wel. Niet dat hij erg emotioneel over die man begon maar alsnog. Ze keek even met een afschuwwekkende blik om zich heen en beet toen eens op haar lip. De jongen was niet verkeerd, hij zag er sterk uit en had mooie ogen. Haar gedachten dwaalde even af maar richtte zich toen weer op hem. Ze had nog niet eens zijn naam gevraagd.
avatar
Doutzen

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 27-10-12

Paspoort
Leeftijd:
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Stan op zo okt 28, 2012 8:38 am

Stan wachtte geduldig op haar reactie nadat hij doodleuk had aangekondigd dat ze niet alleen zouden zijn. Nee ze waren niet alleen, met die lijken in het wrak. En de vele insecten die zich nu waarschijnlijk aan het vestigen waren in al het rommel dat er lag. Als je al eten vond in het wrak, moest je ook wel oppassen dat het niet aangetast was door wat dan ook. Toch had Stan nog gehoopt dat er iets goeds was te vinden, maar ter vergeefs had hij nog niets gevonden. Het meisje voor hem keek richting het lijk van de man in de stoel nadat ze elkaar voor een moment in de ogen aan hadden gekeken. Stan zag hoe ze haar adem in hield en voor een moment haar ogen sloot. Plotseling riep ze 'gatverdamme' uit en op een nogal hysterische manier rende ze er van weg. Stan kon het niet helpen dan dat een grinnik zijn mond ontsnapte. Geweldig, een betere reactie had hij zich niet in kunnen beelden. Na de grinnik vormde een ligt, misschien wel vermakelijk, grijnsje zijn mond. Met sarcastisch uitgesproken worden kwam ze terug naar hem toe. ''Ik wist wel dat hij bij je in de smaak zou vallen'' Reageerde Stan flauwtjes op haar. Een normaal mens zou zich zoiets niet eens kunnen opbrengen maar Stan maakte er gewoon een grapje over. Vervolgens richtte het meisje zich weer op hem. Ze vroeg hij hier alleen was. Stan zag hoe strak ze keek. Alsof ze er van verzekerd wilde zijn dat hij een eerlijk antwoord zou geven. Stan kon er anders ook gewoon heel simpel op reageren. ''Ja, ben alleen. Jij?'' Vroeg hij kalm aan haar. Stan was alleen, hij zou hier niet eens met zijn ouders willen zijn. En al waren ze wel mee gekomen dan had hij gewild dat ze net zo waren geëindigd als die oude man.
Hij zag hoe ze met een blik vol afschuw om haar heen keek. Toen merkte hij hoe ze op haar lip beet. Wat zou er met haar zijn? Voor een moment vroeg hij zich dat af tot dat ze weer naar hem keek. Dat leek even te duren, alsof ze er niet helemaal meer bij leek te zijn. Stan keek voor een moment dan ook wat vragend. ''Nog steeds aan boord van dit wrak?'' Vroeg hij ligt wat droog aan haar. Stan had nog niet eens nagedacht over het feit dat hij haar naam niet wist. Het leek hem nog even niet bezig te houden.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Doutzen op zo okt 28, 2012 8:47 am

Al gauw grinnikte hij, hij leek het wel leuk te vinden. Doutzen kreeg al een snelle opmerking op haar vraag. Hij was dus alleen, net als mij. 'Ik ben ook alleen,' zei ze terwijl ze even nadacht over hoe het zou zijn als ze mee waren. Ze zou niet eens rond mogen lopen hier. Ze glimlachte even en dwaalde met haar gedachten weg. Door een aparte opmerking kwam ze weer op aarde. 'Nee nee,' zei ze gauw. Ze dacht er niet erg over na, maar het kwam ergens in haar op dat het hem niet veel kon schelen. Alsof hij er van genoot, en dat zijn vakantie wel zo had moeten lopen. Dat hij het expres had gedaan. Op een gegeven moment schudde ze die gedachten van haar af en bekeek hem nog eens. Hij was het type dat ze nooit mee naar huis mocht en zou nemen maar het beviel haar. Eigenlijk zo erg, dat ze het niet eens zo erg vond op dit eiland. Maar het was een rare gedachten, ze kende hem immers nog maar net.
avatar
Doutzen

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 27-10-12

Paspoort
Leeftijd:
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Stan op zo okt 28, 2012 9:26 am

Terwijl Stan nog in dezelfde houding stond met zijn armen over elkaar heen geslagen antwoordde hij op haar vraag of hij alleen was. Alleen was hij zeker, maar hij kon er mee leven. Zelfs hier, want tot zoverre had hij nog niemand weer bij het wrak geweest. En hij had zeker geweten dat hij niet de enige overlevende was. En dat had hij goed gedacht, want nu stond zij hier voor me. Dit meisje waarvan hij steeds meer er achter kwam wat voor persoon het eigenlijk was. Als het zo door ging tenminste. Lijken kon ze in ieder geval niet hebben, daarmee misschien zijn grappen ook niet. Ook leek ze wat ver in gedachten te kunnen raken, daarbij had het hem voor een moment bezig gehouden waar ze eigenlijk over na had gedacht. Vooral omdat ze zijn kant op had gekeken. Na zijn antwoord duurde het niet lang of zijn antwoordde dan ook dat ze alleen was. Er was dus geen risico dat ze hier iemand bekend tegen zou komen. Behalve de persoon die naast haar in het vliegtuig zou hebben gezeten, als dat al zo was geweest. Stan knikte eens. ''Oke'' Antwoordde hij kalm. Net toen hij weer verder in al de rommel die hij zag wilde zoeken leek zij weer wat in gedachten verzonken te zijn. Stan reageerde daar nu dan ook eens op. 'Nee nee' Was het enige dat ze algauw reageerde op hem.
Stan liet zijn armen zakken en grinnikte eens. ''Je keek naar me, aan het bedenken hoe knap ik ben?'' Reageerde hij flauwtjes op haar terwijl zijn blik voor een moment naar de spullen ging. Niet wetend dat het meisje eigenlijk echt zover was dat ze hem er wel goed uit vond zien. Hij keek uiteindelijk weer terug naar haar. Nu begon hij zich dan wel af te vragen wat ze voor naam met zich mee droeg. ''Hoe heet je?'' Vroeg hij kalm aan waarna hij zich weer omdraaide en verder het wrak in liep. Misschien dat hij nog iets kon gaan vinden, elk ding wat hem bruikbaar leek zou hij uit het wrak weg halen. Af en toe trok Stan dan ook weer een stoel aan de kant of een kastje als ze in de weg stonden. Zo kwam hij ergens dan ook nog een stewardess tegen, het meisje zag er jong uit. De manier waarop ze lag leek het erop dat ze een flinke klap tegen haar nek had gehad, wat uiteindelijk tot haar dood geleid zou hebben. Stan keek van het dode meisje even om naar Doutzen en grijnsde even lichtjes wat flauw waarna hij dan ook weer verder zocht.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Doutzen op zo okt 28, 2012 9:36 am

Even nadat ze antwoord had gegeven kreeg ze een wat akward opmerking terug.
Of ze hem knap vond? Zeker, maar ze besloot de opmerking te negeren en ademde even diep. Ze staarde hem even aan en gaf toen antwoord op zijn tweede vraag. Hoe ze heette. "Ik ben Doutzen," zei ze alsof ze zich voorstelde. "Wat is jou naam?" Kaatste ze de vraag terug terwijl ze even haar nagels bestudeerde en daarna even naar zijn gescheurde broek keek. "Je moet niet teveel gaan denken, dat ik je knap vind." Ze grijnsde even en liep naar een van de stoelen. Ze kwam wat losser, misschien had ze dat beter niet moeten doen. Ze slikte even. Ze had een droge keel en verlangde naar een glas wijn. Ze negeerde haar verlangens en liet haar gedachten dwalen naar haar familie en daarna weer aan de jongen die achter haar stoelen zat te slepen en gooien.
avatar
Doutzen

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 27-10-12

Paspoort
Leeftijd:
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Stan op zo okt 28, 2012 10:11 am

Stan had haar een wat flauwe vraag gegeven. Of ze hem knap vond. Hij zou dat wel een verklaring vinden voor het feit dat ze al twee keer in stilte naar hem had zitten kijken. Alsof hij het was geweest die haar bezig hield in haar gedachten. Stan zou het wel grappig vinden. Echter gaf ze geen antwoord op zijn woorden. Stan vroeg zich dan ook gelijk af of ze wat te verbergen zou hebben. Of was ze al weer zo ver in gedachten dat ze zijn vraag niet had gehoord. Stan keek naar haar, maar nee, dit keer leek ze niet in gedachten te zijn. Dan gaf ze dus bewust geen antwoord op zijn woorden. Misschien was dat juist wel een positief teken. Stan ging er verder dan ook niet meer op in.
Voor een moment staarde ze hem in de ogen aan. Stan keek haar met zijn hel blauwe ogen dan ook even in de ogen aan. Tot dat ze een antwoord gaf op zijn andere vraag. Ze stelde zich voor als Doutzen. Doutzen? Klonk niet slecht. Niet lang daarna vroeg ze dan ook naar zijn naam. Natuurlijk zat dat er wel aan te komen. ''Stan'' Antwoordde Stan algauw kalm op haar. Ondertussen leken haar nagels nogal interessant voor haar te zijn. Stan draaide zich ondertussen dan ook om en besloot verder in de spullen te zoeken. Maar het duurde niet lang of zij trok zijn aandacht weer. Ze zei hem dat hij niet te veel moest gaan denken dat zij hem knap vond. Nu kwam die reactie pas? Voor een moment keek Stan dan ook licht wat vragend met een opgeheven wenkbrauw. Zo kwamen die woorden wel heel overtuigend over, niet dus. Langzaam aan liep Stan weg van de spullen waarmee hij bezig was om ze uit te zoeken, terug naar haar toe. Hij kwam wat dichter achter haar staan. Geruisloos ging hij met zijn mond naar haar oor toe. ''Weet je zeker dat je je niet wat aangetrokken voelt?'' Fluisterde Stan ineens in haar oor met een warme toon in zijn stem. Langzaam aan verscheen er daarna dan ook weer een flauw grijnsje op zijn mond. Hij was haar enkel wat aan het plagen. Maar goed nu ze hier toch waren kon wat lol geen kwaad toch? Vond hij tenminste, en dit vond hij wel grappig. Het was nog af te vragen wat zij er van zou vinden.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Doutzen op ma okt 29, 2012 6:22 am

Ze knikte toen ze zijn naam zei, het paste bij hem. Dat is vaak zo bij mensen, maar dit keer was het gewoon anders. Blijkbaar was haar opmerking toch niet zo gepast aangezien hij langzaam naar haar toekwam en wat in haar oor fluisterde. Zijn adem voelde warm aan in haar nek en ze fronsde haar wenkbrauwen even. Wat moest ze hier nou voor antwoord opgeven? 'Nee,' zei ze toen wat onverzekerd. Het klonk stom, nu wist hij het wel. Wat wist hij? Doutzen wist zelf niet eens wat ze van hem vond. Hij was sterk en good-looking. Maar voor de rest wist ze niet veel van hem. Alleen dat het eigenlijk niet haar type was en dat hij het blijkbaar wel geinig vond om hier te zijn. Hij was eigenlijk heel apart. Het was een van de jongens die ze zou zien bij een overval of iets dergelijks. Maar toch ook weer niet, hij had iets liefs over zich heen. Maar ze wou nog niet te vroeg oordelen en liet haar hand even over haar been glijden. Ze beet nog eens op haar lip, maar nu eens wat onhandig hard. Het begon te bloedden en ze kneep heel even haar ogen dicht en wreef met haar hand er langs. Ze schaamde zich, wat moest hij nu wel niet van haar denken? Ze zag er vreselijk sletterig uit omdat haar kleren gescheurd waren op de verkeerde plekken waardoor je haar beha goed kon zien in haar dunne v-hals t-shirtje. Ze dacht verkeerd, wat moest het haar boeien wat hij kon zien en wat niet. Ze stond even op en liep daarna even langs alle stoelen om te zoeken naar iets bruikbaars. Ze wist niet precies wat ze zocht maar zodat het leek dat ze iets intressants deed. Na een tijdje wat gezocht te hebben liep ze naar Stan toe en legde haar arm in zijn nek. Ze glimlachte lief naar hem en liet hem toen weer los. Eigenlijk het stomste wat ze had kunnen doen, ze leek heel goedkoop nu. Dat zou hij vast ook denken. Doutzen draaide even behendig een paardenstaart in en keek even naar haar voeten die onder het zand bedekt waren. Ze moest niet denken aan de liefde of aan jongens. Ze moest denken aan hoe ze hier wegkwam. Daar had ze wel eerder op kunnen komen. Ze zuchtte even diep.
avatar
Doutzen

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 27-10-12

Paspoort
Leeftijd:
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Stan op ma okt 29, 2012 7:24 am

Nee? Dat was het antwoord wat ze gaf nadat hij achter haar was komen staan en hij haar had gevraagd of ze zeker wist dat ze hem niet wat aantrekkelijk vond. Jammer. Maar ergens geloofde Stan het niet wat ze had geantwoord. Niet door de manier hoe ze naar hem had gekeken. Stan ging met zijn mond bij haar oor weg en deed dan ook een stap naar achteren. Voor een moment legde hij zijn armen dan ook weer over elkaar heen. Even bleef hij staan en hield hij zijn blik zo op haar gericht. Alsof hij verwachtte dat er nog iets van haar zou komen. Toen ging ze met haar hand over haar been heen. Ergens trok zijn blik toch automatisch naar haar hand. Zo volgde hij haar voor een moment tot dat deze stil lag. Zijn blik gelijk terug richting haar gezicht. Meteen viel hem iets op. Had ze haar eigen lip nou door gebeten? Stan keek even licht wat vragend. Was ze nerveus of iets? Nerveus om zo bij hem in de buurt te zijn misschien? Stan wist eigenlijk niet wat hij daar van moest maken. Stan zag hoe ze haar ogen dicht kneep. Net toen hij weer voor haar wilde komen en wilde vragen waarom ze zo hard op haar lip had gebeten liep ze weg. Nu leek zij op zoek te gaan naar bruikbaar spul. Blijkbaar was haar door gebeten lip dan toch niet zo erg. Stan haalde zijn schouders dan ook even licht wat op, dan maakte het hem ook niet meer uit.
Stan richtte zich zo ook weer op de spullen. Kalm begon hij verder te zoeken, hij was zo al wel een stuk verder in het wrak aangezien hij in het begin alles al had nagezocht. Net toen hij een kastje aan de kant wilde schuiven kwam Doutzen ineens bij hem staan. Hij keek kalm om naar tot dat ze een arm in zijn hals legde. Zo keek hij haar voor een moment in de ogen aan tot dat ze hem weer los liet en een paardenstaart van haar haar maakte. Langzaam aan verscheen er een licht grijnsje op Stan zijn mond. ''En jij maar nee zeggen he'' Zei Stan dan ook tegen haar. Al gauw genoeg stond hij dan ook weer dichter voor haar. Hij plaatste een hand op haar onderrug, waarvan hij de huid onder zijn vingers kon voelen door haar gescheurde shirt. Zachtjes drukte hij een kusje op haar kaak. ''Misschien kunnen we beter eten gaan zoeken, hier is niks meer te vinden'' Zei hij vervolgens kalm tegen haar. Hij liet haar los en keek haar nog even in de ogen aan. Hij gaf haar vervolgens een knipoog met een grijns zichtbaar op zijn mond. Hij liep daarna langs haar heen het wrak uit terug het zand van het strand op en richting het beboste deel van het eiland. Er moest daar wel iets te vinden, maakte hem niet uit wat, iets met fruit of dierlijk. Doden kon hij toch wel.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Doutzen op ma okt 29, 2012 8:26 am

Na haar korte aanraking geloofde hij haar al niet meer. Hij drukte een kus op mijn kaak en ik glimlachte wat lief naar hem. Hij stelde voor om naar eten te gaan zoeken en ze knikte. 'Misschien is dit wel het lot,' grapte ze terwijl ze wat slijmerig om zijn nek hing. Ze gaf een kusje in zijn nek en wreef toen door zijn haar. Ze liep toen wat voor hem, en trok haar broekje wat meer omhoog. Ze deed erg haar best nu om indruk te maken, terwijl ze hem nog maar net kende. Waarom? Wat had hij voor speciaals dat zij wat voor hem voelde. Ze wist niet of het wederzijds was, misschien was zij wel het speeltje voor hem. Daar had ze geen zin in, maar zo gedroeg ze zich wel. Ze keek even richting de zon die gelijk in haar ogen brandde. 'Welke kant op?' Vroeg ze terwijl ze allebei de kanten opkeek. Een pad liep richting het strand, en de andere een soort jungle in. Dit was misschien niet het meest goede moment om een liefde te zoeken bedacht ze zich terwijl ze wat aan de onderkant van haar broekje friemelde. Ze was net gecrasht en hij was het enigste waar zij aan dacht. Dan moest er toch iets mis zijn. Tot nu toe was ze wel alleen geweest en vond ze dit gezelschap fijn. Beter iets dan niets. Zonder hem had ze het waarschijnlijk niet overleefd. Ookal was ze er nog niet erg lang. Ze bekeek hem even, hij zou denk iets langer zijn dan zij. Ze bekeek zijn lichaam nog een keer en wachtte toen op een antwoord.
avatar
Doutzen

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 27-10-12

Paspoort
Leeftijd:
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Stan op ma okt 29, 2012 9:32 am

Een lief glimlachje kwam weg van haar nadat hij haar een kusje op haar kaak had gegeven. Snel had hij haar nog een knipoog gegeven waarna hij van haar weg was gestapt het wrak uit. Hij stelde dan ook voor om eten te gaan zoeken waarop ze knikte waar van hij uit ging dat ze er mee in stemde. Plotseling zei ze dat dit misschien het lot was. Stan keek dan ook gelijk om naar haar. Lichtjes grijnsde hij wat door het grapje. Wie weet, misschien wel dacht hij flauwtjes. Maar voordat hij het ook maar daadwerkelijk zou uit kunnen spreken kwam ze ineens om zijn nek hangen door haar armen er om heen te slaan. Zo gaf ze hem algauw een kusje in zijn nek en wreef ze met haar vingers door zijn haren heen. Langzaam aan werd zijn grijnsje dan ook wat groter. Uiteindelijk kwamen haar armen weer los van die van hem zo liep ze vervolgens voor hem. Voor een moment gleed Stan zijn blik dan ook weer even over haar lichaam heen nadat ze haar broekje had opgetrokken. Het was net alsof ze zich daarnet aan hem had over gegeven. Het had hem dan ook wel aangetrokken. Kon niet anders wanneer er een aantrekkelijk meisje zoals zij om je hals hing. ''Wel een aantrekkelijk lot'' Zei hij met een kalme grijns tegen haar. Hij kwam dan ook al gauw naast haar lopen en sloeg een van zijn gespierde armen om haar schouders heen. Voor een moment keek hij dan ook in het rond zodra ze vroeg welke kant ze op zouden gaan. Zijn blik bleef hangen bij de wildernis verderop. Hij knikte dan ook die kant op. ''Daar hen, misschien dat we in de jungle wat kunnen vinden'' Zei hij kalm tegen haar. Stan maakte het niet uit om zo met haar te lopen of zo tegen haar te doen. Natuurlijk de crash was hard gegaan, iets wat hij zo wie zo zeker weten niet had verwacht. En het was niet iets waar je heel vrolijk van werd. Maar hier waren ze, op een eiland weet ik niet waar. Wie weet of er iemand naar hen kwam zoeken, misschien gebeurde dat wel helemaal niet. Dan kon je er hier maar beter het beste van maken toch? En daarbij was hij er nog aardig heel huids bij overgebleven. Stan nam haar mee de bebossing in. Langzaam aan haalde hij zijn arm uiteindelijk dan ook weer om haar schouders vandaan terwijl hij wat in het rond keek. ''Als je ook maar iets van een beest ziet zeg het'' Zei hij kalm tegen haar. Hij keek voor een moment dan ook weer met een lichte grijns opzij naar haar. Het kwam er op neer dat ze zouden gaan jagen, als er al iets anders levend hier was. Anders moesten ze eetbare vruchten gaan zoeken.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Doutzen op di okt 30, 2012 5:06 am

Hij gaf nog een flirterige opmerking, aantrekkelijk lot. Hm. Ze glimlachde naar hem en luisterde toen naar zijn antwoord. 'De jungle?' Herhaalde ze zich na zijn opmerking over beesten. In dit soort dingen was ze niet heldhaftig. Ze ademde even diep en liet vooral niet merken dat ze bang was. Al was ze daar ook niet goed in. Ze wreef met een hand over zijn gespierde arm die om haar schouders heen lag. 'Weet je het zeker?' Vroeg ze terwijl ze twijfelend wat vooruit liep. Ze wilde nog niet dood, ookal had ze niks te verliezen.
Stan die leek er niet erg tegen op te zitten, alsof hij er ervaring mee had. 'Je beschermt me toch wel?' Vroeg ze smekend terwijl ze hem met puppyoogjes aankeek. 'Wat wil je eigenlijk gaan eten?' Vroeg ze en zag toen pas dat haar t-shirtje zo erg gezakt was dat je haar hele bh kon zien. Ze trok hem half omhoog en richtte zich toen weer op Stan. Ze deed het expres. Expres zodat Stan niet afknapte op haar. Al zou ze niet ergens in the middle of no where een relatie beginnen met iemand die ze pas een half uur kende. Maar veel beter kon het nu waarschijnlijk niet worden, ze zat opgescheept met een knappe jongen, die haar ook niet verkeerd vond. Toch vond ze het een apart type, niet zoals die andere jongens.
avatar
Doutzen

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 27-10-12

Paspoort
Leeftijd:
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Stan op di okt 30, 2012 6:36 am

Terwijl Stan al helemaal aan het opgaan was in het idee wat ze in de jungle zouden kunnen bereiken herhaalde Doutzen ondertussen zijn woorden. Daardoor werd Stan dan ook even uit zijn gedachten gehaald en keek hij opzij naar haar. Hij knikte eens. ''Ja de jungle'' Reageerde hij kalm op haar. Hij zag hoe ze diep ademde waardoor het toch wel even leek alsof ze zich er groots op moest voor bereiden. ''Bang?'' Vroeg hij met een flauw grijnsje haar. Hij voelde ondertussen hoe haar vingers over de huid van zijn arm heen wreven. Stan keek dan ook even naar haar hand en volgde haar bewegingen terwijl hij op een antwoord wachtte. Stan vond het prima om zo met haar te lopen. Ze leken zo al in elkaar op te gaan, maar maakte het iets uit? Ze zaten immers op een eiland. Misschien hadden ze nog wat aan elkaar dacht hij zo, op wat voor manier dat dan ook mocht zijn.
Ondertussen liepen ze verder, steeds verder de bebossing in. Tot dat ze plotseling vroeg of hij haar zou beschermen. Stan keek haar in de ogen aan en zag hoe smekend ze keek. Het waren net twee grote glimmende puppy oogjes. Stan grinnikte even. ''Hm je bent te knap om achter te laten'' Zei hij flauwtjes tegen haar bijna alsof hij net pas een besluit had genomen of dat hij haar zou beschermen of niet. Al gauw daarna vroeg ze wat ze eigenlijk zouden gaan eten. Maar Stan zijn blik was even ergens anders op gevestigd. Namelijk haar shirt die overduidelijk te laag hing zodat haar bh te zien was. Maar het duurde niet lang of ze had het zelf ook door en trok haar shirt dan ook omhoog zodat haar bh weer bedenkt was. Op dat moment keek Stan haar dan ook weer in de ogen aan en ging hij met een hand naar zijn riem toe waaraan het tasje met de twee messen zat. Hij greep een van de messen vast en hield deze voor Doutzen. ''Misschien dat we iets te op het vuur kunnen gooien straks'' Zei hij met een kalme grijns tegen haar. Hij haalde het mes daarna weer voor haar vandaan en pakte het goed vast. Kalm drukte hij even een kusje op haar mond om haar te laten ontspannen. Althans, het ontspande hem. Niet dat hij iets vreesde eigenlijk.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Doutzen op wo okt 31, 2012 8:15 am

Blijkbaar had Stan door dat ze het niet prettig vond en vroeg ook gelijk of ze bang was. Ze schudde met een vriendelijke glimlach haar hoofd, het zag er niet erg betrouwbaar uit maar het was een antwoord. Ook reageerde hij wat flirterig op haar vraag, 'te aantrekkelijk?' Lachte ze en liep nog een paar stappen. Nadat ze haar t-shirtje omhoog had getrokken zag ze Stan ernaar kijken. Ze glimlachte 'bevalt het je?' Vroeg ze en wreef even langs zijn wang.
Na een tijdje hingen de takken al in haar gezicht en keek ze nog even naar Stan die zijn riem vastpakte. Hij pakte een mes en hield het wat griezelig voor haar gezicht. Doutzen deed een paar stappen naar achter, en bekeek hem even. Doutzen haalde opgelucht adem toen hij het over eten had. Ze had geen zin om een dood dier te eten, maar ze moest wel. Wat moest ze anders hier, op dit eiland. Ze stond nog even stil bij het idee en bedacht zich toen waarom hij een mes mee had genomen naar vakantie. Ze schrok er eigenlijk zelfs van. Blijkbaar was die Stan niet wat ze dacht, maar toch kon ze haar ogen niet van zijn lichaam afhouden. Hij was té aantrekkelijk. Wat zou de reden zijn geweest dat hij op vakantie ging? Terroristische aanval? Nee, dat zou ze niet geloven. Ze verbaasde zich alleen over het feit dat hij een mes mee had. Misschien was dat wel voor het geval hij neerstortte. Wat uiteindelijk ook gebeurd was. Ze was het eigenlijk allemaal even vergeten doordat ze met Stan praatte. Niet alleen praatte eigenlijk, meer flirtte.
avatar
Doutzen

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 27-10-12

Paspoort
Leeftijd:
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Stan op do nov 01, 2012 1:27 am

Met een vriendelijke glimlach zichtbaar op haar mond schudde ze haar hoofd na zijn woorden of ze bang was. Stan keek kalm richting haar. Voor een moment wel wat bedenkelijk met een flauw grijnsje. Niet bang he? Dacht hij dan ook nog wat flauwtjes. Maar hij liet het daarna dan ook maar zitten. Vooral omdat ze reageerde op zijn andere woorden over het feit dat hij haar niet achter zou kunnen laten omdat ze aantrekkelijk zou zijn. Volgens haar té aantrekkelijk. En hij kon dan ook niet ontkennen dat dat zo was. ''Misschien wel..'' Reageerde hij wat flauwtjes op haar, bijna alsof hij er alsnog wel over na moest denken of ze echt wel zo aantrekkelijk was. Maar dat deed hij enkel om haar wat te plagen. Want ze was nou eenmaal een knap meisje, dat zag hij nu wel. En het had niet veel gescheeld of hij had meer van haar lichaam gezien, als ze haar shirtje niet op had getrokken. Stan zijn blik ging van haar shirtje terug naar ogen zodra ze vroeg of het hem beviel. ''Veel te erg..'' Reageerde hij bijna alsof hij zich niet in kon houden om meer bij haar te doen. Voor een kort moment keek hij dan ook weer naar het shirtje, maar ook dat was meer om haar wat te plagen. Stan was wel bewust van wat hij deed. En het was ook niet zijn bedoeling om Doutzen bang te maken.
Maar zodra ze over wat ze zouden gaan eten begon liet hij haar wel kennis maken met een van zijn messen. Het duurde dan ook niet lang of Doutzen deed een paar stappen naar achteren waardoor Stan zijn arm wel om haar schouders vandaan moest halen. Hij bleef dan ook staan en liet zijn arm algauw weer zakken. Zodra hij vertelde dat het was om eten te krijgen trok hij voor een moment een wenkbrauw op. ''Dacht je dat ik jou zou neer steken of iets?'' Vroeg hij dan ook met een flauw grijnsje aan haar. Omdat hij nu het idee kreeg dat ze dat zojuist had gedacht. Maar hij besloot het uiteindelijk dan ook wat goed te maken met een kusje op haar mond. Hij liep ondertussen wat met het mes tussen zijn vingers te spelen terwijl hij weer verder liep. Ondertussen begon de zon al wat te zakken. Dat betekende dat ze wel een slaap plaats moesten gaan vinden. Ze wisten namelijk niet wat voor wezens hier leefden en Stan had persoonlijk geen zin om opgegeten te worden in zijn slaap door wilde beesten. Doutzen vast ook niet. Ondertussen vormde zich langzaam allerlij geluiden, krakende takje, geluiden afkomstig van beesten. Stan keek er echter nog niet zo van op en liep dan ook gewoon verder.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Doutzen op vr nov 02, 2012 8:20 am

Doutzen volgde zijn ogen na zijn opmerking of het hem beviel. Beter, hij keek. Daarna vroeg hij of ze dacht hij haar neer zou steken. Nee, dat dacht ik dus totaal niet dacht ze op een sarcastische toon. Hij maakte het al snel weer goed met een kus. Ze besloot het ook dus maar te laten. De zon ging al omlaag en het begon donker te worden. Lekker dan, tussen alle beesten en geluiden. Ze zuchtte weer even en liep Stan achterna. Hij leek er zo makkelijk doorheen te komen terwijl Doutzen moeite had met het bijhouden van hem. 'Kan je wat zachter lopen?' Vroeg ze lief terwijl ze bijna struikelde aan een tak die onhandig op het pad lag. 'Zijn hier niet heel veel slangen?' Vroeg ze terwijl ze afschuwd naar de grond keek. Ze bekeek Stan even en niet veel daarna sprong ze op zijn rug. 'Draag me.' Ze glimlachte breed terwijl ze bukte voor een tak die gevaarlijk laag hing. Stan was namelijk ook niet de kleinste dus ze zat nog hoog ook.
avatar
Doutzen

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 27-10-12

Paspoort
Leeftijd:
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Stan op za nov 03, 2012 2:45 am

Nadat hij het het goed had gemaakt met een kus op de mond werd er verder ook geen woord meer over gesproken over het feit dat hij messen bij zich en of het haar bang of niet had gemaakt. Ondertussen tikte de tijd door, de zon zakte en zo maakte het licht langzaam aan plaats voor het donker. Dat maakte hun omgeving ook gelijk wat spannender. Nacht dieren leken te ontwaken, ja op dit eiland moest er vast wel wat leven zijn. Eerlijk gezegd hoopte Stan dat ook gewoon, hoe moesten ze anders aan eten komen? Hij moest wel wat hebben waar hij op kon teren. Af en toe drukte Stan een stengel van een plant opzij of brak deze zelfs, ze liepen namelijk midden door de wildernis heen, het was niet dat er een perfect pad voor hen klaar was gemaakt. Na even hoorde hij Doutzen ineens achter zich of hij zachter kon lopen. Hij stopte dan ook even met lopen en keek om naar haar. ''Geen conditie om wat sneller te lopen?'' Vroeg hij met een flauw grijnsje aan haar. Hij zag ondertussen hoe ze bijna struikelde over een tak. Hij zuchtte dan ook even licht wat onhoorbaar. Algauw daarna vroeg ze of hier niet heel veel slangen waren. Stan grinnikte even lichtjes wat. ''Ja heel veel, als je gaat slapen gaan ze met hun glibberige huid langs de jouwe, sissend opzoek naar hun prooi'' Vertelde hij alsof hij een griezel verhaal aan het vertellen was tegen haar. Hij draaide zich vervolgens om en wilde dan ook verder lopen maar op dat moment sprong Doutzen ineens op zijn rug. Stan legde zijn handen dan ook gelijk onder haar benen zodat ze niet weer naar onderen zou zakken. Het viel hem gelijk op dat ze niet heel zwaar was. Hij grijnsde even lichtjes. ''Hm nou vooruit dan, om dat je zo'n lekker lichaam hebt die ik wel tegen me aan wil houden'' Reageerde hij wat flauw op haar. Zo begon hij dan ook maar verder te lopen met haar en verstreek er ook weer wat tijd.
Plotseling was er een brul te horen. Stan keek gelijk op en stond dan ook stil. De brul werd gevolgd door luid geritsel, en wel om hun heen. Stan keek dan ook gelijk in het rond en probeerde bewegende bladeren van de struiken te vinden terwijl hij Doutzen langzaam aan liet zakken op de grond. ''Lijkt er op dat we bezoek hebben'' Zei hij langzaam aan met een licht grijnsje. Hij haalde uit het tasje van zijn riem dan ook al snel een van de twee messen. Hij kwam ondertussen wat voor Doutzen staan. ''Blijf achter me'' Zei hij vervolgens tegen haar terwijl hij de omgeving af zocht. Plotseling merkte hij beweging vanuit zijn ooghoeken op. Een zwarte gedaante sprong ineens tussen de planten door richting hen. Stan sloeg zijn armen om Doutzen heen en trok haar weg uit het zicht van de gedaante. Zo ontweken ze nog net de gedaante die een paar meter van hen vandaan op de grond terecht kwam. Weer was een felle grom te horen. Nu zag Stan wat het was. Een zwarte panter, maar groter dan hij had verwacht. Het dier keek hen fel aan en ontblootte dan ook zijn tanden.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Doutzen op zo nov 04, 2012 5:37 am

Hij vroeg of ze geen conditie had, en ze lachte even wat nep. Haar antwoord over de slangen was ook niet echt wat ze wilde horen. 'Gadver,' riep ze hardop uit. Nog steeds hangend op Stan's rug en een complimentje hoorde ze een brul. Ze begon te gillen en keek met grote ogen naar Stan die een van de twee messen pakte. Hij begon nog te lachen ook. 'Jij bent echt gek,' riep ze terwijl ze met hem de gedaante volgde. Ze moest achter hem blijven, dus ze gehoorzaamde hem braaf. Het was een zwarte panter zag ze. Stan pakte haar toen even vast en trok haar mee opzij waardoor de panter missprong. Ze ademde heel snel en hield Stan stevig vast. 'Oh my god,' riep ze nogmaals terwijl ze de panter steeds weer opnieuw zagen aanvallen. Op een gegeven moment pakte Doutzen de boom achter haar vast die toevallig lage takken had. Ze klom er wat klungelig in en klom wat takken omhoog. 'Kom Stan!' Riep ze hysterisch terwijl ze de panter bleef volgen met haar ogen. Ze zag hoe hij steeds weer probeerde aan te vallen en ze kon er niet tegen dat Stan deed alsof hij het beest wel aankon.
avatar
Doutzen

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 27-10-12

Paspoort
Leeftijd:
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Stan op ma nov 12, 2012 7:29 am

Stan had voor een moment gegrinnikt door haar reactie over de slangen. Hij had al zien aan komen dat dat waarschijnlijk niets voor haar was geweest. Er zou vanacht eens een slang bij hen moeten komen zodra ze lagen te slapen dacht hij dan ook wat flauw. Zou hij haar daar ook nog mee kunnen plagen. Ze liepen zo verder terwijl zij op zijn rug zat. Stan kon het voor een tijdje wel volhouden zo. Dat licht gewicht op zijn rug had hij immers ook nog wat lol mee dus dat scheelde wel.
Tot dat er plotseling een einde aan hun geflirt en gezelligheid leek te komen. Een dier, of wel een zwarte panter verstoorde hun moment door tevoorschijn te komen. En als Stan Doutzen niet had weg getrokken was ze als eerste gepakt geweest. Ze begon dan ok gelijk dingen te roepen. Stan keek omlaag van haar terug naar het beest. Hij grijnsde even flauwtjes. ''Rustig maar, het brengt enkel wat spanning'' Zei hij tegen haar, misschien om haar ook wel wat te plagen. Hij liet haar dan ook los zo gauw ze zich tot een boom richtte en er in begon te klimmen. Het was dan ook nog een tamelijk makkelijke boom om in te klimmen. Stan zijn blik ging langzaam aan terug naar de panter. Op het moment dat Doutzen begon te roepen, keek hij om naar de panter en gelijk op dat moment sprong deze op hem af. Kai kon niet op tijd genoeg weg komen en klapte met de panter op de grond. Kai greep naar de hals en de kop van het dier en duwde deze zo ver mogelijk naar achteren. Echter zette de panter zijn klauwen in zijn schouders. Kai voelde hoe zijn scherpe klauwen door zijn shirt heen drukte zijn vlees in. Kai klemde zijn kaken op elkaar. ''Rotbeest..'' Mompelde hij dan ook waarna hij hem langzaam aan los liet met een hand en naar zijn mes greep in het tasje. Maar met een hand kon hij de grommende kop niet tegen houden en trok het beest zich los. De panter hapte gelijk in Stan zijn schouder en beet door. Stan kneep zijn ogen dicht en klemde zijn kaken op elkaar. De tanden boorde diep door in zijn vlees, en nee dat voelde echt niet fijn. Stan had nog net zijn mes kunnen pakken en tilde zijn hand langzaam aan op waarna hij het mes ineens in de hals van het dier drukte. Die kracht kon hij gelukkig nog net op brengen. Gelijk ging de panter met zijn bek weg van zijn schouder en brulde het uit van de pijn. Stan drukte het mes dieper door en ineens leek het dier slapper te worden waarna het dan ook naast hem op de grond neer zakte.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Doutzen op ma nov 12, 2012 8:31 am

Doutzen keek geschrokken op vanuit de boom naar het gevecht tussen Stan en de zwarte panter. Ze schrok ervan en kon elk moment flauwvallen. Toen Stan de panter's tanden in zijn schouders kreeg leek hij even te verzwakken maar liet zich niet uit het veld slaan door het beest af te slachten. Ze keek vol afschuw toe, als een niks durfend wijf, uit de boom. Ze kon niet helpen of niks, totdat ze zag dat het beest niks meer deed klom ze naar beneden om Stan te helpen. 'Gaat het wel?' Vroeg ze bezorgd terwijl ze over zijn gespierde buik heen wreef. Daarna wreef ze nog een keer met haar hand door zijn blonde haren. Hij zag bleekjes maar het kon haar even weinig schelen hoe hij eruit zag. Zachtjes haalde ze het t-shirt wat naar beneden om te kijken hoe de wond eruit zag. Niet best, was het enigste wat ze dacht. Ze voelde het bloed aan haar vingers en veegde het af aan haar gescheurde broekje.
avatar
Doutzen

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 27-10-12

Paspoort
Leeftijd:
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Stan op ma nov 12, 2012 10:05 am

Stan voelde het warme bloed uit de wond in zijn schouder komen. Voor en moment kneep hij zijn ogen dan ook dicht. Het zag er niet goed uit, en dat betekende alleen maar een slechtere situatie voor hem, of eigenlijk voor hen beide. Al was Doutzen nu tenminste veilig. Haar was nu niets overkomen. Dus dat was beter voor haar. Stan keek voor een moment opzij naar de panter die naast hem op de grond lag met het mes in zijn nek. Het dier was ook zo goed als dood nu. Stan slikte eens. Hij voelde zich nu zo langzamerhand wel wat minder voelen door het bloed dat hij aan het verliezen was. Hij werd dan ook gewoon echt bleker in zijn gezicht.
Stan zijn blik viel uiteindelijk op Doutzen die bij hem was gekomen. Ze wreef met haar vingers over zijn gespierde buik. Haar koude huid op de zijn voelde toch eigenlijk ook wel fijn aan. Hij hoorde haar stem vragen of het wel ging. Stan keek met half open ogen omhoog naar haar. ''We hebben in ieder geval eten..'' Zei hij wat flauwtjes tegen haar terwijl hij voor een moment naar de panter keek. Maar daarna keek hij wel weer terug naar Doutzen. Stan kon toch nog niet serieus zijn. Maar hij wilde ook gewoon niet zwak lijken. Het punt was enkel dat er echt wel wat aan de wond in zijn schouder gedaan moest worden. Stan voelde hoe Doutzen met haar vingers vervolgens ook door zijn haar heen ging waarna ze zijn shirt wat omlaag trok zodat de wond zichtbaar werd. ''Word een mooi litteken denk ik..'' Zei hij vervolgens flauwtjes terwijl zijn stem al wat schor klonk. Stan probeerde zich nu gewoon groot te houden. Maar de wond zou al genoeg zeggen over hem. Als er niets aan gedaan werd, kon hier het einde voor hem betekenen.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Doutzen op di nov 13, 2012 8:53 am

Blijkbaar vond Stan het nog erg grappig, zelfs grappig genoeg om een paar flauwe opmerkingen te plaatsen. Doutzen keek alleen maar starend naar zijn arm en negeerde zijn reactie's. 'Je moet hier iets aan doen,' zei ze nogmaals bezorgd terwijl ze hem overeind hielp. 'Laten we je rustig naar het water brengen,' zei ze terwijl ze door zijn haren wreef met haar zachte hand. Ze zuchtte even en keek door de bomen heen. 'Waar moeten we heen?' Vroeg ze toen wat afwezig. Ze zag geen enkele uitgang en leek wel verdwaald te zijn. Dat kon ze er nu even niet bij hebben. 'En nu?' Vroeg ze steeds meer paniekerig en keek wat hopend naar Stan. Hopend dat hij een antwoord had. Hij was zo ''goed'' in alles, dus hij wist vast ook wel de weg terug. Het werd nogal benauwd in het bos en ze kreeg het ook erg warm. Het liefst liet ze Stan even los om naar adem te happen, maar hij was ook zo aantrekkelijk dus liet ze zichzelf nog maar even bij hem kleven.
avatar
Doutzen

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 27-10-12

Paspoort
Leeftijd:
Partner:
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Stan op do jan 03, 2013 5:23 am

Stan keek met een licht wat flauwe grijns omhoog naar Doutzen. Of hij zich nou bezeerd had, of hij nou in levensgevaar was of niet. Hij bleef hoe dan ook zichzelf en dat betekende dat zijn flauwe humor er ook bij kijken kwam. Doutzen kon er echter niet om lachen nu. Stan keek voor een moment dan ook wat vragend richting haar. Alsof hij niet begreep waarom ze niet mee kon lachen. Vervolgens zei Doutzen hem dat ze iets aan de wond moesten gaan doen. Stan slaakte even een lichte zucht en keek voor een moment weg van haar, echter hield hij dat niet lang vol en streek zijn blik van zelf dan ook weer terug naar haar ogen. ''Wat wou je hier aan doen dan, het is niet dat ze hier een ziekenhuis hebben'' Reageerde hij dan ook wat droog op haar. Hij keek vervolgens weer naar de panter. Hij stak zijn arm uit naar de panter zijn hals en trok het mes vervolgens uit zijn hals. Hij stopte het nog bebloede mes dan ook terug in het tasje dat aan zijn riem zat waarna hij zijn blik weer op Doutzen richtten. Ze stelde voor om richting het water te gaan en hielp hem ondertussen dan ook recht waarna hij haar hand door zijn haar voelde gaan. Stan keek haar even in de ogen aan en knikte uiteindelijk maar eens. Voor een moment bleef hij dan ook stil door de hand die door zijn blonde haren streek, het was wel even een fijn gevoel. Stan stond dan ook op zo met Doutzen bij zich en hield een arm stevig om haar heen. Hij was dan ook wat wankel. Als ze niet snel iets vonden om het bloeden te stoppen dan kon hij straks niet meer lopen. Stan keek voor een moment in het rond zodra Doutzen vroeg wat ze nu moesten gaan doen. Hij probeerde te herinneren van welke kant ze kwamen toen ze naar de boom waren gegaan waar Doutzen in was geklommen. Zijn blik bleef bij een kant hangen. Daar? Misschien? Hij gokte het er maar op. ''Laten we die kant op gaan'' Zei hij en hij knikte dan ook die richting uit. Hij bedacht zich ondertussen dan ook een oplossing maar daar voor moesten ze geen water hebben. Hij moest naar het vliegtuig wrak toe. ''Ik weet hoe we het kunnen stoppen, maar we moeten richting het vliegtuig wrak'' Zei Stan dan ook tegen haar. Hij keek even omlaag naar Doutzen en drukte een kus op haar wang. ''Zolang ik een lekker ding zoals jij bij me heb moet ik daar nog wel zien te komen'' Zei hij vervolgens dan ook met een flauwe grijns tegen haar.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Free taking stuff

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Pagina 1 van 2 1, 2  Volgende

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum