Welkom op Stayin' Alive.

Het vliegtuig waarmee onze reigizers zijn gevlogen is gecrasht, kan jij ons helpen van het eiland te komen?
Meld je dan snel aan en vind de oplossing!

.Stan Rhodez.

Ga naar beneden

.Stan Rhodez.

Bericht van Stan op za okt 27, 2012 4:03 amNaam: Stan Rhodez
Leeftijd: 19
Afkomst: Canada
Geboortedatum: 12-08-1992
Familie: Cylia & Alexander Rhodez [Ouders]

Uiterlijk:
Stan is een lange jongen van 1.85 lang met een aardig gespierd lichaam, dit is vooral aan zijn armen en buik te zien. Hij heeft een blanke huid, blond haar en hel blauwe ogen.

Karakter:
Een sarcastische bijna ongevoelige jongen. Dat is hoe je Stan in het kort zou kunnen omschrijven. Hij kan moeilijk met anderen mee leven en heeft een wat vechtlustige drang over zich heen. Stan maakt dan ook niet snel vrienden. Hij is daarom veel op zichzelf wat hij meestal ook gewoon prima vind. Maar het is wel zo dat wanneer Stan vrienden heeft, hij ze hoe dan ook beschermd. Niemand mag op een verkeerde manier aan hen zitten, of hij zou van diegene die het wel doet bij wijze van spreke niets meer over laten. Toch is Stan niet zomaar zo geworden, het heeft alles met zijn verleden te maken.

Toen & Nu:
Een ongelukje, dat is hoe Stan zijn geboorte word beschreven. Zijn ouders hadden hem niet gewild. Ze waren enkel dronken geweest, hadden seks, zijn moeder raakte zwanger en ineens was hij daar. Zijn ouders hadden nooit een kind gewild en misschien was dat maar beter ook. Stan was geen stil zittend kind. Hij wilde altijd maar spelen en lol maken, net zoals ieder kind eigenlijk. Maar zijn ouders gaven daar niet om. Zijn moeder raakte zelfs gefrustreerd door zijn drukke karakter wat het gevolg was van een paar rake klappen in het gezicht zodat hij maar stil zou zijn, of bang in een hoekje zou kruipen. Zijn ouders schreeuwden, raakten dronken elke avond en keken nauwelijks tot niet naar hem om. Ze hadden dan ook niet veel geld. Nog net genoeg om Stan naar school te sturen. Maar ook daar had Stan uiteindelijk geen behoefte meer aan. Elke keer wanneer hij met een leuke tekening of een goed cijfer thuis kwam keek niemand er naar om. Ze prijsde hem niet eens voor het feit dat hij zo goed zijn best deed op school. Stan was het zat, in plaats van naar school, spijbelde hij. Hij ging de straat op. Leerde stelen, leerde vechten. Hoe meer hij opgroeide hoe erger het werd. Hij kwam in aanraking met drugs en wapens via een bende. Ze leerde hem hoe hij wapens moest gebruiken en dat maakte dat Stan minder thuis kwam. Tot dat zijn vader ineens ziek werd. Hij kon niet meer werken en toch moest er brood op de plank komen. Stan begon meer te dealen in drugs zodat hij geld ermee verdiende. Hij verdiende er goed mee maar al het geld ging ook weer naar zijn ouders. Die hem nog geen klein bedankje leken te kunnen geven. Tot dat hij 19 werd, hij besloot bij zijn ouders weg te gaan. De bende en hun drugs achter te laten en met het geld dat hij had op reis te gaan. Zijn ouders zagen hem enkel toch maar als oud vuil. Maar het ongelukkige gebeurde als volgt, het vliegtuig crashte en zo raakte hij hier op een eiland terecht. Iets wat hij niet had aan zien komen.

Extra: Rookt en is goed in het omgaan met messen.
avatar
Stan

Aantal berichten : 22
Registratiedatum : 13-10-12

Paspoort
Leeftijd: 19
Partner: -
Status: Gezond

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum